PERSOONLIJK

Privé

Til Hagebeek

Ik ben in 1953 in Den Haag geboren. Rond mijn 30ste jaar ben ik met mijn gezin, 2 zonen, verhuisd naar Groningen. Daar heb ik mijn opleiding psychologie afgerond en heb daarna verschillende opleidingen en cursussen gedaan op het gebied van (psycho)therapie. 

Ik ben Schematherapeut en heb mij daarnaast ook gespecialiseerd in Hartcoherentie, EMDR en Cognitieve Gedrags Therapie (CGT). 

Ik ben lid van de vereniging Persoonsgerichte Experiëntële Psychotherapie. Binnen deze vorm van psychotherapie staan de aspecten empathie, echtheid, acceptatie en respect op de voorgrond. Bij deze vorm van psychotherapie gaat het om de betekenis van de klachten en het helende vermogen van de persoon zelf. Deze behandelvorm is procesmatig en gericht op het vergroten van het zelfinzicht en het verdiepen van de emotionele beleving. 

Ik ben op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van therapie. Daarnaast heb ik supervisie en ga ik regelmatig naar workshops.

Registraties

BIG-registratienummer 69009612925                           

NIP-psycholoog                                                         

NVGzP Nederlandse Vereniging voor GZ-psychologen   

VvAA-ledennummer 224740                                         

AGB-code 94015077 / AGB-code praktijk 94063598 

KVK nr 68030010                                                                                                                                                                                                

Ik ben in het bezit van het Kwaliteitsstatuut GGZ - vrijgevestigden en ik ben lid van de klachten en geschillencommissie van de NVGzP.


Visie

De belangrijkste reden waarom ik ook zonder contracten met zorgverzekeraars werk heeft te maken met het feit dat ik, samen met u, wil bepalen welke zorg ik u kan aanbieden. Met een contract met de zorgverzekeraar ben ik verplicht door te geven hoeveel contacten wij hebben, welke behandeling ik u geef en het aantal cliënten ik behandel. Daarnaast verplicht de zorgverzekeraar mij om allerlei (privé)gegevens van u door te geven. Dit alles onder de noemer om de kwaliteit van zorg te kunnen waarborgen. Dat laatste is zeker belangrijk, maar mijn opleidingen en registraties staan borg voor mijn kwaliteit. Mijn mening is dat een goede behandeling gebaseerd is op een basis van vertrouwen, daar hoort geen vergaande bemoeienis van een (overheids)instantie bij.